• 93 458 39 81

    Barcelona

Clic House

A Clic House som especialistes en la gestió de compra-venda d'immobles ubicats en centre i zona alta de Barcelona ciutat, així com també la comercialització d'immobles exclusius d'alt valor patrimonial.

Des de la valoració i taxació del seu habitatge i immoble, fins al lliurament de claus davant notari, l'acompanyarem en tot moment treballant amb
serietat i rigor per aconseguir l'èxit en la seva transacció.

Som coneixedors del mercat amb àmplia experiència i amb capacitat d'adaptar-nos a les diferents necessitats dels nostres clients, perquè cada client per a nosaltres és i rep un tracte exclusiu.

A Clic House posem a la seva disposició diferents mitjans per donar a conèixer el seu habitatge o immoble en el competitiu mercat de venda actual, des de la major presència publicitària en mitjans nacionals i internacionals, fins a la promoció i gestió de compra directa amb agents inversors nacionals i estrangers.

C/ Girona, n° 114, Bajos Tel: 93 458 39 81 - Fax: 93 458 46 72
El nostre Lloc Web www.clichouse.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els seus serveis mitjançant l´anàlisi del hàbits de navegació. Si continua navegant, accepta el seu ús d´acord amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació